Vrijheid, de lieve vrijheid … Hoeveel keer in ons leven vechten we niet voor een beetje meer vrijheid? Vrij komen van onze ouders, van onze werkgever, van onze verlammende gedachten, ook van God, soms … Van jongs af leren we dat vrij zijn niet betekent “alles doen wat ik wil”. Dus wat betekent het dan? De rest van ons leven besteden we om hier achter te komen!

Vrijheid, onze vrijheid, leert ons de apostel Paulus, is Gods grote project door Jezus Christus. Ware vrijheid. Vrije vrijheid, als ik het mag zeggen. Vrij van bijgeloof, idolen en gewoonten. De beroemde vrijheid van de kinderen van God. Mooi programma voor een tijdschrift als

Reliëf dat ons door de diepte van ons leven wil begeleiden. Dit magazine is gemaakt door schrijfsters en schrijvers die er hun kunst aan wijden. Het is ook gemaakt met tijd, papier en veel energie. Maar het is vooral gemaakt door een ieder van jullie. Uw hulp is essentieel om de ontwikkeling van zijn missie mogelijk te maken. Schrijf je daarvoor in! Je geeft ons de kans om deze spirituele weg wijder te verspreiden. Wij danken u hartelijk bij voorbaat.

François Choquet, pionier Reliëf

Marian Knetemann, communicatieverantwoordelijke

Share: